Στη συνεδρίαση της Δευτέρας το Δ.Σ. της διοργανώτριας επικύρωσε τον πίνακα για τις θέσεις 5-11 (οι 1-5 είχαν επικυρωθεί ήδη) ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και για τις θέσεις 11-16, λόγω των εκκρεμοδικιών που υπάρχουν με την ένσταση του Εργοτέλη εναντίον του Πανιωνίου και την προσφυγή του Παναιτωλικού.

Η πλευρά της κρητικής ομάδας ζήτησε αρχικά να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας μονάχα στις θέσεις 5-8.

Μπορεί, λοιπόν, το αίτημα αυτό να μην έγινε δεκτό, ωστόσο η απόφαση του Δ.Σ. να επικυρώσει τη βαθμολογία μέχρι την 11η θέση ασφαλώς και οφείλεται στην ένσταση που έχει καταθέσει ο Εργοτέλης εναντίον του Πανιωνίου (που είχε τερματίσει στη 12η θέση με 33 βαθμούς) και με την οποία ζητά να αφαιρεθούν έξι πόντοι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στη μερική επικύρωση του πίνακα, δε, ρόλο έπαιξε φυσικά και η προσφυγή που έχει κάνει ο Παναιτωλικός -και είναι επίσης σε εκκρεμότητα- για το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι ομάδες που τερμάτισαν έως την 11η θέση μπορούν να κοιμούνται ήσυχες πλέον, καθώς ακόμα και ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (ενδεχόμενο, π.χ. για το οποίο ανησυχούσε ο ΟΦΗ) δεν θα ισχύσει στη σεζόν που τελείωσε, αλλά στην επόμενη

Πηγή: sport-fm.gr