Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να λύσουν και επίσημα τη συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι, όπως και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη που εμμένει στην παραίτησή του. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υποστηρίζουν ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα της αντικατάστασης του Ρουμάνου τεχνικού, ενώ διαμηνύουν ότι δεν θα περιμένουν μετά την Τρίτη την απάντηση του Γιώργου Δώνη.

Το «διαζύγιο» με τον Μπόλονι

Εντός της ημέρας ο Λάζλο Μπόλονι θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να διακανονιστεί το ποσό των 400.000 ευρώ (200.000 εκ των οποίων αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης) που του οφείλεται.

Αν και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δεχθεί προτάσεις από τη Σουηδική Αραβία (ύψους 1,2 εκατ. Ευρώ) και από την πατρίδα του, δεν έχει «κλείσει» εισιτήρια για να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του νέου προπονητή

Το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης καλείται ο Γιώργος Δώνης να έχει απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 43χρονο προπονητή, εφόσον αποχωρούσε ο Μπόλονι από τον πάγκο της ομάδας και ο δεύτερος δεν είχε κάποια δελεαστική πρόταση από άλλο σύλλογο.

Αν, όμως, ο Έλληνας τεχνικός δεν απαντήσει εντός της προθεσμίας που υπάρχει, τότε του έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν ισχύει η πρόταση που του έχει κατατεθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσιάζεται αποφασισμένος να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν το θέμα του προπονητή.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι ο Δώνης δύσκολα θα αρνηθεί την προσφορά τους και δεν θα ρισκάρει με ενδεχόμενη απώλεια εκείνης του Παναθηναϊκού.

Δεν άλλαξε κάτι με τον Κωνσταντινίδη
Καμία αλλαγή δεν σημειώθηκε στην υπόθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο παλαίμαχος άσος έχει ενημερώσει τον Ζήση Βρύζα πως επιθυμεί να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου και εκείνη του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, παρουσιάζεται αποφασισμένος να παραιτηθεί, αφού είναι ενοχλημένος από τον το χειρισμό των υποθέσεων Μπόλονι-Δώνη. Αυτή στιγμή μοιάζει δύσκολο ο πρόεδρος της ομάδας να καταφέρει να μεταπείσει τον Κωνσταντινίδη.

Πηγή: sport-fm.gr