Ευχαριστημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας, εμφανίστηκε ο Φρεντερίκ Νιμανί, μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com». Παράλληλα, ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε ανοιχτός σε κάθε καλή προοπτική για το μέλλον του.

«Το δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ πήγε αρκετά καλά. Ανακάλυψα τη χαρά του ποδοσφαίρου από τότε που ήρθα εδώ. Ό,τι στερήθηκα για χρόνια το βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον Λάσλο Μπόλονι ο οποίος με κάλεσε τον περασμένο χειμώνα για να έρθω στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στο αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του Βορρά»:

«Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας. Οι ομάδες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τους μισθούς των παικτών. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Μου αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι…» τόνισε με νόημα.

Ερωτώμενος για το τι σκέφτεται για το μέλλον του, ο Γάλλος επιθετικός απάντησε: «Αν και έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013, η επιθυμία μου είναι να πάω κάπου αλλού. Ελπίζω ότι η ομάδα μου να με αφήσει ελεύθερο, αν καταφέρω να βρω μία λύση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο όπως γινόταν εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε προοπτική».

Πηγή: sport-fm.gr