Μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη ποιος; Ο Γιώργος Σπανός μαζί με τους συνεργάτες του έχει αρχίσει να αναζητούν την καλύτερη περίπτωση για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του Ατρόμητου. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη…

Στο Περιστέρι ψάχνουν έναν τεχνικό από το πάνω ράφι, ο οποίος θα μπορέσει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και με το όνομά του θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος.

Αν και φαινόταν ότι στο μυαλό του Γιώργου Σπανού ήταν ο νέος τεχνικός να προέρχεται και πάλι από την Ελλάδα τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι τεχνικών ξένων που γνωρίζουν όμως το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορέσουν άμεσα να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τέσσερις προπονητές που κοιτάζουν στο Περιστέρι με ονόματα που θα μπορέσουν να… ανεβάσουν τους οπαδούς της ομάδας.

Ένας από τους προπονητές που θα ήθελε ο Γιώργος Σπανός στον Ατρόμητο είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το όνομά του υπάρχει στα υπόψη για τον Ολυμπιακό και το κασέ του είναι υψηλό αλλά ο πρόεδρός του Ατρόμητου θα τον ήθελε πολύ στο τιμόνι της ομάδας.

Άλλη περίπτωση που εξετάζουν στο Περιστέρι είναι του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός είχε βρεθεί κοντά πριν αναλάβει ο Γιώργος Δώνης. Ο Λίνεν έχει υποστηρικτές στο Περιστέρι καθώς πολλοί πιστεύουν ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο με εκείνον στον πάγκο. Χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν το Ντούσαν Μπάγεβιτς να παίζει για τον πάγκο της ομάδας, με τον οποίο ο κ.Σπανός έχει καλές σχέσεις, αλλά και τον Λάζλο Μπόλονι εφόσον εκείνος αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr