Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται ο Λάζλο Μπόλονι να έχει απαντήσει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, έστω και με μειωμένες αποδοχές βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη συνάντηση που είχε ο Ρουμάνος τεχνικός με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση του «Δικεφάλου του Βορρά» την παρούσα φάση, με δεδομένο (το plan B, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την επένδυση που αναμένεται να γίνει από τον Σαββίδη) ότι δεν υπάρχει ακόμη ο μεγαλοεπενδυτής, Ιβάν Σαββίδης.

Επίσης, έγινε κουβέντα για την πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν, τις δυνατότητες ενίσχυσης που υπάρχουν και το μπάτζετ της ομάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γράφει η SportDay, η μείωση που προτάθηκε στον 59χρονο προπονητή είναι της τάξεως του 30% και υπενθυμίζεται ότι οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 550.000 ευρώ.

Μετά τον Γκαρσία, ο Λίνο

Πρόθεση του Λίνο είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όμως ζήτησε από τη διοίκηση λίγο χρόνο προκειμένου να σκεφτεί μαζί με τη γυναίκα του την πρόταση που δέχθηκε για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με μειωμένες αποδοχές από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών κυπριακών συλλόγων χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιώδες.

Όσον αφορά την αντίστοιχη υπόθεση του Σωτήρη Μπαλάφα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια φθηνή λύση τόσο για τις θέσεις των στόπερ όσο και για τα αμυντικά χαφ, όπου μπορεί να αγωνιστεί. Αν, όμως, παραμείνει στην ομάδα ο Μπόλονι πολύ δύσκολα θα παίξει και του χρόνου ο Αρτινός χαφ στον ΠΑΟΚ, αφού φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται.

Πηγή: sport-fm.gr