Η σημαία στον ιστό και του χρόνου! Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, που συμφώνησε να ηγηθεί και τη νέα σεζόν των προσπαθειών του «Δικέφαλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την αίσια έκβαση στην εξασφάλιση άδειας, προϊόν των συντονισμένων ενεργειών της διοίκησης και της συνδρομής των χρημάτων που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης οι Θεσσαλονικείς έβαλαν μπρος άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα η παραμονή του Ουρουγουανού μέσου. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει δεθεί όσο λίγοι με την Τούμπα και παρά το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί σε οικονομικό επίπεδο έβαλε πλάτη και θα φοράει για 5η σεζόν τα ασπρόμαυρα.

Κατόπιν συνάντησης που είχε στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο, Ζήση Βρύζα και τον αντιπρόεδρο, Παντελής Κωνσταντινίδη υπέγραψε ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

«Λάζλο, μείνε με λιγότερα»

Πρόταση στον Λάζλο Μπόλονι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αλλά με μειωμένες αποδοχές (βάσει του υπάρχοντoς συμβολαίου είναι να πάρει 550.000 ευρώ), έκαναν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης στο ραντεβού που είχαν σήμερα μαζί του με σκοπό να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο του Βορρά» εν όψει της νέας σεζόν. Ασφαλώς και της μεταξύ τους συνεργασίας.

Για περίπου μία ώρα ο Ρουμάνος προπονητής, ο πρόεδρος και ο νέος αντιπρόεδρος του συλλόγου συζήτησαν διεξοδικά όλα αυτά τα θέματα. Ο 58χρονος δεν αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν «υποδέχθηκε» και με ικανοποίηση τα όσα άκουσε. Συγκεκριμένα νούμερα δεν έπεσαν στο τραπέζι, όμως είναι σαφής η διάθεση για μείωση του λειτουργικού κόστους σε όλα τα επίπεδα στην ΠΑΕ.

* Παίκτης της πρώτης ομάδας λογίζεται από σήμερα (23/5) ο Στέλιος Λαμπάκης. Ο 20χρονος αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr