Την πεποίθησή του πως στο Μάντσεστερ καλύτερη ομάδα έχει ήδη κριθεί η Σίτι, η οποία κέρδισε δύο φορές τη Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι και είναι αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα κάνουν μία εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τη Νιούκαστλ και θα φτάσουν μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Μάντσεστερ. Για να γίνουμε οι καλύτεροι της χώρας πρέπει να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις δύο φορές τη Γιουνάιτεντ ή αν επικρατείς επί της Τσέλσι. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Εμείς θα παίξουμε καλά και δε θα “μπλοκάρουμε” μέσα στο γήπεδο. Αυτό το πάθαμε πριν έξι εβδομάδες, πιθανότατα γιατί κάποιοι πολύ σημαντικοί για την ομάδα παίκτες ήταν τραυματισμένοι. Αλλά στον αγώνα με τη Νιούκαστλ δε θα συμβεί. Ίσως και να χάσουμε αφού σε κάθε παιχνίδι υπάρχει η πιθανότητα ήττας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε πολύ καλά».

Πηγή: sport-fm.gr