Απλώς μαθηματικές είναι οι πιθανότητες του Άρη να συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου μπορούσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League της επόμενης σεζόν. Αυτή τη στιγμή επικρατεί απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι χρεώνουν στη διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ την αποτυχία – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – της ομάδας.

Πλέον οι διοικούντες έχουν τρεις βασικές υποχρεώσεις, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους της επόμενης μέρας. Πρόκειται για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, τις πληρωμές και την τήρηση των διακανονισμών και τη δημιουργία μίας πιο ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Μασάδο υποχρεούνται να κερδίσουν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να παραμείνουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ελπίζουν για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», εφόσον τιμωρηθούν ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους μέχρι τα τέλη του προηγούμενου έτους.

Οι παίκτες του Άρη ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάποια μικροπροβλήματα έχουν ο Γιαννιώτας που κληρονόμησε ένα αιμάτωμα και ο Μίσελ που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν προλαβαίνουν Καστίγιο και Ακόστα.

Πηγή: sport-fm.gr