Λίγες ώρες έμεινε χωρίς ποδοσφαιρική στέγη ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμφώνησε με την Ανόρθωση για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με την «Κυρία» να έχει το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας στο τέλος της περιόδου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται το απόγευμα στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε οχτώ αγώνες πρωταθλήματος με την ομάδα της Ηπείρου και πέτυχε ένα γκολ.

Φύγε εσύ, έλα εσύ
Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Βουτσίσεβιτς, που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του. Η απόκτηση του Μαροκινού θα είναι η δεύτερη της ημέρας, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε αυτή του πρώην παίκτη του Ατρομήτου, Γιώργου Μακρή.

Η ανακοίνωση της «Κυρίας» αναφέρει τα εξής:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νεμάνια Βουτσίσεβιτς. Η Ανόρθωσις εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, ανακοινώνεται η σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργο Μακρή. Ο Μακρής είναι 27 χρονών, με προϋπηρεσία στη Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Ατρόμητο Αθηνών. Ξεκίνησε τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ ενώ διακρίθηκε πέρσι με 27 παρουσίες στην Σούπερ Λιγκ με την ομάδα της Κέρκυρας.

Όντας 1,87 ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος αλλά και σε θέση αμυντικού και διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος του. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Πηγή: sportfm.gr