Την ύπαρξη ενδιαφέροντος για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Μέχρι την Κυριακή η συνάντηση και το όνομα του θα γίνουν γνωστά», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης που ζήτησε στήριξη στην «κίνηση Τροχανά». «Αν αφήσουμε τους εγωισμούς στη άκρη η λύση θα βρεθεί. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά αναστρέψιμη», σχολίασε.

Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην εκλογή του νέου διοικητικού σχήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι στη νέα διοίκηση δεν θα είναι παρών.

Στη συνέχεια πέρασε σε μια καταγραφή όλων των συναντήσεων – επαφών που είχε με πρόσωπα ή εταιρείες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Στο σημείο αυτό ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε ότι μια νέα ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών τον έχει προσεγγίσει την τελευταία εβδομάδα κάνοντάς του γνωστό ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει και να πάρει στην κατοχή της τις μετοχές της ΠΑΕ.

Τι αποκάλυψε για τον επικεφαλής της ομάδας αυτής; Κατοικεί στο εξωτερικό. Είναι ένθερμος οπαδός της Ένωσης. Μέχρι την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά και επίσης το όνομά του θα γίνει γνωστό μέχρι την Κυριακή.

Πηγή: sportfm.gr