Μπορεί τους μεγαλύτερους «τριγμούς» αυτήν την αγωνιστική να τους δέχθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, λόγω των επιλογών του στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά αυτός που δεδομένα βρίσκεται σε πίεση, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε την ομάδα του να δέχεται την ισοφάριση στο 89’ του αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα, κόντρα στην ομάδα που θεωρείται η πιο αδύναμη της Super League.

Με αυτόν τον τρόπο χάθηκε για τον «δικέφαλο» του Βορρά μια τεράστια ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, δεδομένης της απώλειας που είχε η Ένωση μια ημέρα αργότερα και του αντίστοιχου αποτελέσματος του Πανιωνίου στη Λαμία χθες το βράδυ. Βεβαίως, ο Ρουμάνος προπονητής έχει ως δικαιολογία το ότι παρέλαβε καμένη γη από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αδυναμία της ομάδας του να πάρει τρίποντο εκτός Θεσσαλονίκης.

Ο Λουτσέσκου, βάσει των όσων προκύπτουν από σχετικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται υπό «στενή επιτήρηση» και ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Λαμία εντός έδρας, μετά την επιστροφή στη δράση, την Κυριακή (15/10, 16:00), μοιάζει πιθανό να σημάνει και τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για γκέλα ολκής, μόλις μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αντιθέτως, εάν ο Ρουμάνος καταφέρει να πάρει τους -αυτονόητους- 3 βαθμούς με τους νεοφώτιστους και στη συνέχεια αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, τότε θα έχει γυρίσει για τα καλά το… φύλλο.