Ένα πολύ καλό απόγευμα έζησαν όλοι στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (30/09), καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο ήρθε η νίκη, αλλά ο «πράσινος» οργανισμός έδειξε ότι έχει συσπείρωση και έβγαλε αντίδραση, κόντρα σε όλα τα διοικητικά προβλήματα, που κάνουν δύσκολο το μέλλον του.

Όπως φαντάζει λογικό, δεδομένης και της όλης ατμόσφαιρας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος με την αντίδραση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του. Κάτι που φρόντισε να τους το τονίσει. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να μείνουν στο ματς αυτό και ότι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, παρά τα προβλήματα του συλλόγου.

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτό το αποτέλεσμα για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ξέρουμε όλοι ποια προβλήματα έχουμε και δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Έρχεται η διακοπή, θα αποφορτιστεί η κατάσταση λίγο απ΄ όσα συμβαίνουν, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στο ματς αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ο Εβρίτης τεχνικός.