Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση σέντερ, που αποτελεί προτεραιότητα καθώς ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν θα επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τα τέλη Φεβρουαρίου. Ωστόσο οι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν ενθουσιάζουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δεν θέλει να προχωρήσει σε… μπαλώματα, παρά μόνο σε κάποια ουσιαστικά προσθήκη που θα βοηθήσει σίγουρα και άμεσα την ομάδα του.

Ο Σέντρικ Σίμονς αρέσει δεδομένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί, τόσο λόγο των αξιώσεων της Εστουντιάντες, όσο και εξαιτίας της επιμονής του Αμερικανού με βουλγαρικό διαβατήριο άσου να ζητεί συμβόλαιο ενάμισι χρόνου. Εξετάζονται αρκετές άλλες περιπτώσεις, αλλά καμία δεν φαίνεται να καλύπτει τον «Ντούντα» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μη γίνει μεταγραφή, εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλό και σε προσιτή τιμή.

Η προσπάθεια απόκτησης γκαρντ έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, ενώ Μάντζαρης και Κατσίβελης ξεπέρασαν τους δικούς τους τραυματισμούς, συνεπώς ίσως κριθεί ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση στην περιφέρεια.

Πηγή: sport-fm.gr