O Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση οποιουδήποτε παίκτη αν δεν είναι 100% πεπεισμένος για τη δυνατότητά του να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

Για το λόγο αυτό εξετάζει κι άλλες λύσεις πέραν του Ντι Τζέι Ιλούνγκα Εμπένγκα για τη θέση του σέντερ. Ο 31χρονος σέντερ θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αφού δεν βλέπει… φως από το ΝΒΑ, αλλά ο «Ντούντα» είναι επιφυλακτικός για την αγωνιστική του ετοιμότητα και δεν… πείθεται από τις επιθετικές του αρετές.

Στους Πειραιώτες αρέσει ο Σέντρικ Σίμονς, που έχει βουλγαρικό διαβατήριο, έχει εμπειρία από Ελλάδα (Περιστέρι, Καβάλα) και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Εστουντιάντες δεν είναι απίθανο να φύγει λόγω οφειλών.

Όσο για τη θέση του γκαρντ, στη λίστα του Σέρβου προπονητή δύο ονόματα ξεχωρίζουν. Ο λόγος για τον Αντόνιο Ντάνιελς και τον Έισι Λο, που όμως έχουν κάποια μειονεκτήματα. Για τον πρώτο, αυτό είναι η ηλικία του αφού σε λίγους μήνες κλείνει τα 36, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

Ο δεύτερος (26χρ., 1,90μ., με 12,7 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα) αποχώρησε από την Παρτιζάν, αλλά ακόμη δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του και πιθανώς η ομάδα της Σερβίας να ζητήσει αποζημίωση. Μάλιστα φέρεται να έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ, αφού καθυστέρησε να επιστρέψει από την άδεια των εορτών και για το λόγο αυτό αποπέμπεται από την Παρτιζάν.

Πηγή: sport-fm.gr