Πυρ και μανία με τους παίκτες του ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ανάπαυλα του αγώνα Κυπέλλου, κόντρα στην Μάλαγα (3-2). Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, που έβλεπε την ομάδα του να χάνει με 2-0, είπε στους ποδοσφαιριστές του, πώς αν μπορούσε θα τους έκανε όλους αλλαγή.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος αρκέστηκε στις τρεις αλλαγές, επισημαίνοντας πως οι παίκτες που επιλέχτηκαν να αντικατασταθούν δεν είχαν χειρότερη απόδοση, από τους υπόλοιπους.

«Είπα στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, πώς αν μπορούσα να κάνω 11 αλλαγές, θα άλλαζα όλη την ομάδα. Μπορούσα μόνο τρεις, έκανα και τις τρεις αλλαγές, ώστε η ομάδα να αλλάξει στυλ, σκεφτόμουν να τις κάνω πριν το ημίχρονο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μου αρέσει.

Ωστόσο, οι παίκτες που έκανα αλλαγή δεν έπαιζαν χειρότερα από τους υπόλοιπους, δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Ο ρυθμός και η συγκέντρωση των παικτών άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού μπορούσαν να παίξουν έτσι, γιατί δεν το έκαναν από το πρώτο ημίχρονο; Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr