Μυστήριο παραμένει ακόμη ο λόγος που ο Νίκολα Άντιτς πλάνταξε στο κλάμα, επειδή ο διαιτητής του έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο μπακ και αρχηγός της Βοϊβοντίνα δεν άντεξε το γεγονός ότι αποβλήθηκε στην ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα και αντέδρασε με έναν τρόπο που «πάγωσε» όσους βρίσκονταν στο γήπεδο.

Επίσης, ακόμη δεν έχει καταλάβει κανείς ποιος ήταν και ο λόγος για τον οποίον ο Άντιτς αποβλήθηκε από τον διαιτητή Σρνταν Ομπράντοβιτς. Ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ντράγκοσλαβ Βούκοβιτς, σχολίασε σχετικά, αφήνοντας και τις σχετικές σπόντες για την απόφαση του ρέφερι: «Δεν ξέρω γιατί αποβλήθηκε. Παραμένει ένα μυστήριο και για μένα και για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα».

Η επικρατέστερη εκδοχή για την κόκκινη κάρτα στον Άντιτς αναφέρει ότι εκείνος έβρισε τη μητέρα του διαιτητή. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Βοϊβοντίνα αμφισβητούν ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

«Λυπάμαι για εκείνον, καθώς δεν έκανε τίποτα να αξίζει την κόκκινη κάρτα. Έκλαψε σαν παιδί, επειδή δεν υπήρχε προφανής λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο. Να το θέσω ήπια, ήταν μια γελοία απόφαση από τον διαιτητή», είπε ο Μάρκο Βουκάσοβιτς, συμπαίκτης του Άντιτς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: