Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την οικογένεια του Ολυμπιακού, ιδιαίτερος τους κ.κ. Βρέντζο και Μαρινάκη, εξέδωσε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου, Θεόδωρος Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόδωρου Ελευθεριάδη

«Με τη λήξη της συνεργασίας μας και έπειτα από 2,5 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ακαδημίας και της Π.Α.Ε ανεξαιρέτως, τους προπονητές της ακαδημίας και άξιους συνεργάτες μου, τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας (τους μικρούς έναν έναν με μια αγκαλιά), τον κο Γιώργο Παύλου, τον κο Γιάννη Βρέντζο και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμή που μου έκαναν να με προσλάβουν και να με εμπιστευθούν.

Ευχαριστώ την ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού για την προστασία της δουλειάς μου στους 30 αυτούς μήνες. Θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ από την πλευρά μου, ώστε να συνεχίσει η ακαδημία να πετυχαίνει πάντα τους διπλούς στόχους της, την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου των ποδοσφαιριστών και την κατάκτηση αγωνιστικών στόχων».