Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη μεταγραφή εξήγησε ο Ζήσης Βρύζας, σε μία ανεπίσημη συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε τις δυσκολίες στην ανεύρεση παικτών, αλλά βρέθηκε κάποιος που θα ήταν προσιτός οικονομικά.

«Αποφασίσαμε να μην κάνουμε τρέλες. Δεν κάναμε, όμως, και πωλήσεις. Έπρεπε να βρούμε παίκτες που θα πληρούσαν τη σχέση τιμή/απόδοση με βάση τα δικά μας δεδομένα. Κάναμε επαφές, αλλά δεν βρήκαμε αυτό που ψάχναμε», ανέφερε αρχικά και ο Βρύζας και στη συνέχεια μίλησε για τον προγραμματισμό:

«Εξαρχής ψάχναμε για μεσοεπιθετικό. Στη διάρκεια προέκυψαν ο Ρίβας και ο Τζιόλης. Συζητήσαμε γιατί είναι ποιοτικοί παίκτες, αλλά δεν καταλήξαμε».

Καταλήγοντας, ο παράγοντας του «Δικέφαλου του Βορρά» έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα ήταν εύκολο για εμάς να πάρουμε παίκτη και θα ήμασταν καλυμμένοι απέναντι στον κόσμο. Θα είχαμε επιβαρύνει όμως τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλαμε να κάνουμε τρέλες και να επιβαρύνουμε τον ΠΑΟΚ».

Ενισχύθηκαν την τελευταία στιγμή…

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League ενισχύθηκαν την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η Ρούμπιν Καζάν απέκτησε τον Ρομάν Ερεμένκο (κατέβαλε 13 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Κιέβου) και τον Αλεξέι Ερεμένκο (έπαιξε δανεικός στην Κιλμάρνοκ από τη Μέταλιστ, χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες).

Από την πλευρά της, η Τότεναμ απέκτησε και τυπικά χθες τον 30χρονο μέσο Σκοτ Πάρκερ, δαπανώντας πέντε εκατομμύρια λίρες για να τον πάρει από τη Γουέστ Χαμ.

Πηγή: sport-fm.gr