Εκτός από τον παίκτη που θα δώσει αυτό το… κάτι που έλειπε από την ομάδα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν στο πρόσωπο του Έιντουρ Γκούντγιονσεν κι έναν σεμνό άνθρωπο.

Ένα εξαιρετικά σεμνό και καλόκαρδο παιδί, που δεν του αρέσει να «αγορεύει», αλλά, απλά, να καταθέτει την άποψή του, είδαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

«Με είχαν προετοιμάσει (σ.σ. οι Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης) για αυτά που θα ζούσα. Ήταν… τρελό, αλλά μου άρεσε», είπε ο Ισλανδός για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο!

Μάλιστα, ο “Ice Man” θυμήθηκε ότι έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Χιμένεθ, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός τεχνικός καθοδηγούσε τη Σεβίλλη.

Ο Γκούντγιονσεν παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Είναι φοβερό. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν έχει τύχει ποτέ να έρθω στην Ελλάδα. Αλήθεια, μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ΑΕΚ;».

Για να λάβει την εξής απάντηση από τους διοικούντες:

«Το γήπεδό μας είναι μεγάλο, αλλά συνήθως έχουμε έναν μέσο όρο κοντά στους 18.000 θεατές. Στον τελικό Κυπέλλου, πάντως, είχαμε 60.000»!

Τέλος, το «λαμπερό» απόκτημα του «Δικεφάλου», είπε:
«Είμαι λάτρης του αγγλικού στιλ του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει το αθλητικό, δυνατό παιχνίδι. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται στην Ισπανία, όταν οι επιθετικοί πέφτουν στο χόρτο με ένα απλό άγγιγμα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που… ξαπλώνουν».

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί και επισήμως στα Σπάτα ο “Ice Man”.

Πηγή: sport-fm.gr