Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ελληνικό» με φόντο του Κύπελλο Ελλάδος.

Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς Γκόρντον, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Έρτσεγκ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου

Παναθηναϊκός: Καϊμακόγλου, Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης

17:36: Η προσέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται την ώρα που οι θέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού παραμένουν ουσιαστικά κενές.

17:25: Το ζέσταμα των δύο ομάδων συνεχίζεται και στο κλειστό του “Ελληνικού” επικρατεί το… κόκκινο.

17:18: Οι παίκτες των δύο ομάδων σιγά-σιγά βγαίνουν στο παρκέ για ζέσταμα. Αποθέωση για τους “ερυθρόλευκους”.

17:16: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σαφώς περισσότεροι σε αριθμό λόγω της γνωστής ιστορίας με τα εισιτήρια, έχουν αρχίσει να… ζεσταίνονται.

17:13: Ο Ρομέιν Σάτο βγαίνει στο παρκέ για ζέσταμα κάτω από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού.

17:00: Ο Ίαν Βουγιούκας από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε για σουτ στο παρκέ. Την ίδια ώρα η άφιξη των φιλάθλων συνεχίζεται με ηρεμία.

16:57: Μέσα στο γήπεδο τα πάντα παραμένουν ήρεμα όχι όμως και στην διαδρομή προς αυτό. Οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και λουόμενους…στην παραλιακή και ακολούθησε… πετροπόλεμος. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

16:53: Σε λίγο θα γίνει η κλήρωση για να μάθουμε τους τρεις διαιτητές του αγώνα.

16:47: Άρχισε η είδοσος των οπαδών του Ολυμπιακού στις κερκίδες με το κλίμα μέχρι στιγμής να είναι απόλυτα ήρεμο.

16:40: Εν αναμονή της άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων. Οι κερκδίες ακόμα είναι άδειες ενώ έξω από το γήπεδο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πηγή: sport-fm.gr