Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Βλάνταν Ίβιτς και Αντελίνο Βιεϊρίνια περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ενόψει των ντέρμπι με την ΑΕΚ, στα οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, όπου βρίσκεται μετά τη νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς στη σύνθεσή του αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα. Ο μέσος των Θεσσαλονικέων θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Εξετάσεις θα κάνει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έγινε αλλαγή χτες στο 80’, με πρόβλημα στον δικέφαλο, αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν εκφράζεται ανησυχία περί μη συμμετοχής του στο ντέρμπι με την «Ένωση».

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει σκαρφαλώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, με αποτέλεσμα οι δύο αγώνες που ακολουθούν με τον «Δικέφαλο» της Αθήνας, να κρίνουν εν πολλοίς τη πρωτιά. Αν περάσει με 4-6 βαθμούς το σκόπελο της ΑΕΚ, τότε θα αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League, από τη στιγμή που θα του μένει ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.

Ασάνοβιτς για Κρέσιτς

Μπορεί να έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ από τον Κώστα Χαλκιά, ωστόσο ο Ντάριο Κρέσιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της εθνικής Κροατίας. Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στους «χρβάτσκι», αναμένεται να παρακολουθήσει τον πορτιέρο των Θεσσαλονικέων σε ένα τουλάχιστον από τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ, αφού θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σε ένα από τα επόμενα φιλικά παιχνίδια της.

*Δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια θα χάσει ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Στο όριο βρίσκονται οι Γκαρσία και Κοντρέρας με 9 και Βιεϊρίνια με έξι.

Πηγή: sport-fm.gr