Σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τα «σχόλια» που έκανε μπροστά στην κάμερα μετά από την επίτευξη του τρίτου γκολ του στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 2-0 στην έδρα των «σφυριών» μέχρι να αναλάβει δράση ο Γουέιν Ρούνεϊ και με τρία προσωπικά του γκολ να φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Ο Ερνάντες στο τέλος απλά διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Το σκηνικό όμως που όξυνε τα πνεύματα ήταν η αντίδραση του Άγγλου επιθετικού μπροστά στην κάμερα μετά την επίτευξη του 3-2 που έδινε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο φορ της Γιουνάιτεντ μετά την επίτευξη χατ-τρικ φέρεται να φωνάζει ‘f*** off’ μπροστά στην κάμερα σε έντονο ύφος μαζί με άλλα παρόμοιας… διαλέκτου σχόλια.

Ο Ρούνεϊ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για αυτή του την πράξη, τονίζοντας ότι παρασύρθηκε από το πάθος και ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει την κλήση σε απολογία.

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ είναι να τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών. Σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί τότε θα απουσιάσει τόσο από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φούλαμ για το πρωτάθλημα, όσο και από τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Πηγή: sportfm.gr