Έναν καφέ με τους μετόχους είχε ζητήσει -ως προϋπόθεση για να μείνει και του χρόνου- ο Μανόλο Χιμένεθ, ολόκληρο… δείπνο του παρέθεσε η ΑΕΚ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πέτρος Παππάς, ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης γευμάτισαν με τον Ισπανό το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να του εκφράσουν τη στήριξή τους -αλλά και την πίστη πως μπορεί να οδηγήσει την «Ένωση» σε Κύπελλο και Champions League!

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα -και περισσότερο η τραγική εικόνα που τα συνόδευσε- αν μη τι άλλο είχαν προκαλέσει προβληματισμό στην ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είχαν προκαλέσει αμφιβολίες για τις ικανότητες του Μανόλο Χιμένεθ.Θέλοντας, λοιπόν, να το… υπενθυμίσουν στον Ισπανό, αλλά και να συζητήσουν μαζί του όλα τα αγωνιστικά θέματα που απασχολούν την «Ένωση», οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης (παρόντων και των Καπετανάκη, Κοσμάτου και Κασνακίδη) γευμάτισαν με τον Ανδαλουσιανό.

Εκεί, λοιπόν του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή στο πρόσωπό του και του έδωσαν το ελεύθερο να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις πιστεύει εκείνος ότι πρέπει να γίνουν για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Του ξεκαθάρισαν, δε, την πίστη ότι μπορεί (και πρέπει) να καταφέρει την επιστροφή της «Ένωσης» στους τίτλους (μέσω του Κυπέλλου), αλλά και την -πολύ σημαντική για τα ταμεία- έξοδο στο Champions League (μέσω των play-off).Από την πλευρά του, ο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία της διοίκησης -αλλά και από το ότι αυτή «επικυρώθηκε» και από την παρουσία του μεγαλομετόχου.

Αφού επιφυλάχθηκε, δε, πως η ομάδα θα παλέψει σκληρά τους φετινούς στόχους, άφησε να εννοηθεί πως εκείνοι που θα τεθούν για τη συνέχεια θα εξαρτηθούν από τα εχέγγυα που θα δοθούν προσεχώς από τη διοίκηση.«Παίζεις με τη φλόγα…»Αν και η απόφαση της ΑΕΚ να καταθέσει νέα, ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση συνεργασίας στον Ίσμαελ Μπλάνκο είναι ειλημμένη, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν αποστείλει οι διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επίσημη προσφορά στους εκπροσώπους του παίκτη, που, όπως είναι γνωστό, είναι ύψους 600.000 ευρώ, συν μπόνους.

Στην ΑΕΚ καθυστερούν αδικαιολόγητα και… παίζουν με τη φλόγα, αφού ο Αργεντινός επιθετικός (συνεχίζει να) έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και -δόξα τον Θεό- θαυμαστές (και εντός Ελλάδας) έχει… μπόλικους.Η Ένωση, αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, διέρρεε προς τον Τύπο πως πρόκειται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον «Ζορό», ωστόσο, από το τελευταίο ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Χουάν Μπέρος, κανείς δεν επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Λατινοαμερικάνου φορ.

Αποφάσισε για Μάκο, Καφέ

Εκτός από το πρόβλημα τραυματισμού του Γιάχιτς, οποίος κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, από το ματς με τον Πανιώνιο προέκυψαν δύο προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι Παντελής Καφές και Γρηγόρης Μάκος συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες. Οι δύο μέσοι της Ένωσης πρέπει να εκτίσουν ποινή δύο αγωνιστικών στα τέσσερα επόμενα ματς, με τον Χιμένεθ να επιλέγει ο Μάκος να λείψει από τους αγώνες με Εργοτέλη και Καβάλα. Την τελευταία δεν θα αντιμετωπίσει ούτε ο Καφές, ο οποίος θα χάσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στον Εργοτέλη θα εκτίσει την τιμωρία του ο Σκόκο.

Πηγή: sport-fm