Αμφίβολο είναι το μέλλον του Γιώργου Γιακουμάκη με την Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος του The Athletic, ο οποίος επικαλείται λόγια του διεθνή φορ στη Media Day της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο 29χρονος σέντερ φορ ήταν ο ένας από τους δύο, ο άλλος ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Γεωργία, με συνέπεια τον αποκλεισμό από το Euro 2024. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική στα social media, με τον ίδιο να απαντάει στους επικριτές του.

Όπως και να έχει, ένα μήνα μετά, δημοσιογράφος του The Athletic και συγκεκριμένα ο Φελίπε Κάρδενα αναφέρθηκε στον Γιακουμάκη και με όσα έγραψε στο Twitter προκύπτει ότι ο διεθνής φορ δεν είναι σίγουρος αν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε ότι στη Media Day της Ατλάντα Γιουνάιτεντ ο Έλληνας φορ είπε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του με την Εθνική Ελλάδας, ότι ο αποκλεισμός από το Euro 2024 πόνεσε και ότι τα ταξίδια από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη είναι κοστοβόρα, χαρακτηρίζοντας «σπίτι του» την Ατλάντα.