Με προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στο καυτό «Σουκρού Σαράτσογλου» (22:00, Cosmote TV) για τον δεύτερο προημιτελικό του Europa Conference League.

Ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών είναι να βρεθούν εκεί όπου δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα, στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ρέτσου, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι στο πρώτο ματς, κιτρινίστηκε και συμπλήρωσε κάρτες. Όλα δείχνουν πως ο Ντόη θα πάρει τη θέση του, ενώ οι Όρτα, Γιόβετιτς, Μασούρας φαίνεται να διεκδικούν μία θέση μεσοεπιθετικά στην ενδεκάδα, αφού ο Ποντένσε εξέτισε την τιμωρία του και παίρνει φανέλα βασικού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμουελ, Μπεκάο, Σογιουντσού, Καντίογλου – Φρεντ, Ζάιτς – Τάντιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί – Τζέκο.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία)