Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 23 και στις 25 Απριλίου στα πρώτα δύο παιχνίδια για τα play offx της Euroleague και θα έχει στο πλευρό του μαζικά τους οπαδούς του που μέσα σε μία μέρα εξαφάνισαν τα εισιτήρια.

Οι Πράσινοι τερμάτισαν στη 2η θέση της κανονικής περιόδου και θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στους Ισραηλινούς, οι οποίοι είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν το Final 4 του Βερολίνου. Ένα Final 4 που θα είναι το πρώτο μετά το 2012 για τον Παναθηναϊκό, αν φυσικά καταφέρει να προκριθεί, με τους οπαδούς του να έχουν ξεσηκωθεί.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ούτως ή άλλως είχε τη στήριξή τους από την αρχή της σεζόν, τώρα όμως που ήρθε η ώρα να κριθεί η πρόκριση στο Final 4 υπάρχει πραγματικός ξεσηκωμός και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι χρειάστηκαν μόλις 24 ώρες για να υπάρξει sold out και στα δύο παιχνίδια.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε με πανηγυρική διάθεση ότι τα εισιτήρια για αυτούς τους αγώνες εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις βγήκαν προς διάθεση και το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές και πάλι.