Ο Παναθηναϊκός είναι στο -1 από την ΑΕΚ και δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει όμως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Φατίχ Τερίμ, αφού αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τούρκος προπονητής ανέλαβε τον Δεκέμβριο την τεχνική ηγεσία των Πράσινων αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και από την πρώτη στιγμή έκανε σαφές ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα λιγότερος. Στόχος που μπορεί να επιτευχθεί φυσικά, αφού η βαθμολογία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη κι αν δεν επιτευχθεί όμως δεν θα αλλάξει κάτι.

Όπως αναφέρει το τουρκικό Son Dakika ο Τερίμ συναντήθηκε με τον Αλαφούζο και ξεκίνησαν τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να έχει αποφασίσει ότι δεν θα προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή ακόμη κι αν η σεζόν ολοκληρωθεί με τον Παναθηναϊκό να μην κατακτά το πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ των Τούρκων αναφέρει ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία των Πράσινων θα γίνει στην Αυστρία και παράλληλα οι Τερίμ και Αλαφούζος συζήτησαν και για το πώς θα κινηθούν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.