Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος στην ομορφιά της φύσης και στο πώς θα πρέπει να την προστατεύουμε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διάφορες αντιδράσεις στα σχόλια.

Το να γίνεται ντόρος έπειτα από κάποια ανάρτηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στα social media είναι κάτι σύνηθες. Απλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα γινόταν ακόμη και σε μια ανάρτηση στην οποία δεν υπήρχε καμία πολεμική παρά μόνο ένα οικολογικό μήνυμα.

«Η φύση είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ο τρόπος που τα φύλλα αλλάζουν χρώματα το φθινόπωρο, ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στην ακτή, η ομορφιά ενός χιονισμένου τοπίου. Ας προστατέψουμε και ας αγαπήσουμε τον πλανήτρη μας και ας διατηρήσουμε την ομορφιά του για τις επόμενες γενιές», έγραψε ο Τσιτσιπάς.

Μήνυμα που προκάλεσε, όπως προαναφέρθηκε, αντιδράσεις, αφού ήταν πολλοί αυτοί που σχολίασαν γράφοντας πως… είναι κάπως το να στέλνει μήνυμα υπέρ της φύσης και της προστασίας του περιβάλλοντος ένας άνθρωπος που ταξιδεύει, έστω για επαγγελματικούς λόγους, κάθε εβδομάδα ακόμη με ιδιωτικό τζετ ή κάνει διακοπές το καλοκαίρι σε πολυτελή σκάφη χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι νοιάζεται και τόσο πολύ για το περιβάλλον.