Το χειρότερο αποτέλεσμα της σεζόν είναι γεγονός για τη Λίβερπουλ, η οποία υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας για την 32η αγωνιστική της Premier League και ηττήθηκε με 0-1, πράγμα που σημαίνει ότι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι και κινδυνεύει να βρεθεί και το -3 από την Άρσεναλ.

Οι Κόκκινοι δεν είναι και στα καλύτερά τους καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και αποδείχθηκε ξανά. Λίγες μέρες μετά την 3άρα από την Αταλάντα στο Europa League, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υπέστη νέα εντός έδρας ήττα και είναι τέτοια που μπορεί και να της στοιχίσει το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ δέχθηκε πίσω στο σκορ στο 14′ από το πλασέ του Έζε μετά το γύρισμα του Μίτσελ από αριστερά και από εκεί και πέρα όσο κι αν το προσπάθησε δεν κατάφερε όχι να κάνει την ανατροπή αλλά ούτε καν να ισοφαρίσει!

Οι Κόκκινοι έφτιαξαν τις ευκαρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, τελικά όμως δεν πήραν ούτε καν την ισοπαλία και οι ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου, με δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει και αρκετά πιο εύκολο πρόγραμμα, φαίνεται πως μειώνονται πολύ.