Οι Μπακς αγωνίστηκαν στην Οκλαχόμα χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ, με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τους Θάντερ με 125-107 και να πέσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της ανατολικής περιφέρειας.

Τα «ελάφια» παρουσίασαν κακό πρόσωπο, λόγω και των σημαντικών απουσιών που είχαν, με την υποχώρησή τους να τους φέρνει μέχρι στιγμής απέναντι στους Πέισερς στα play-offs του NBA, με πλεονέκτημα έδρας.

Οι Θάντερ μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 41-34 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 17 πόντων (69-52), βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη τους.

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς προσπάθηκαν να βγάλουν αντίδραση, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την διαφορά στους 12 πόντους (95-83), με τους Θάντερ να «καθαρίζουν» το ματς στη τέταρτη περίοδο.

Ο Τσετ Χόλμγκρεν με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος για τους Θάντερ, ενώ για τους Μπακς ξεχώρισε ο Κρις Μίντλετον που είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ντοκ Ρίβερς, με τον Έλληνα φόργουορντ στα εφτά λεπτά που αγωνίστηκε να δείχνει δραστήριο με 4 πόντους, μια ασίστ και ένα κλέψιμο στο ενεργητικό του.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-34, 69-52, 95-83, 125-107