Η ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δεν το γιορτάζει όπως θα ήθελε στο τμήμα μπάσκετ, με τους παίκτες να έχουν αποφασίσει αποχή από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών και να μην αλλάζουν γνώμη μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Η φετινή σεζόν άρχισε με όνειρα για μια πορεία καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται με άσχημο τρόπο για τους Κιτρινόμαυρους. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, με πιο πρόσφατο αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, έφερε την κατάσταση στα άκρα και τελικά οι παίκτες αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις.

Ο λόγος είναι τα παράπονα που είχαν από την ΚΑΕ για τις οφειλές που υπάρχουν και αυτός είναι και ο λόγος που έγινε συνάντηση με τον Αγγελόπουλο. Μια συνάντηση, όμως, που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη διοίκηση, αφού οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή, ζητώντας να πάρουν μέρος των οφειλών ως την Παρασκευή (12/4).

Ο Αγγελόπουλος τούς είπε ότι αυτό θα γίνει και αν όντως την Παρασκευή (12/4) μπουν λεφτά στους λογαριασμούς τους θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, με τον επόμενο αγώνα της ομάδας να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (14/4) με αντίπαλο το Λαύριο για την 3η αγωνιστική του γ’ γύρου της Basket League.