Ο Άρης ζήτησε με επιστολή του προς την ΚΕΔ να οριστούν μόνο Έλληνες διαιτητές στους υπόλοιπους αγώνες του στα play off της Stoiximan Super League και στους δύο με αντίπαλο την ΑΕΚ φαίνεται πως αυτό θα γίνει, αφού η Ένωση συναινεί με το αίτημα των Θεσσαλονικέων.

Στις τάξεις του Άρη έχουν παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό και για δεύτερη φορά φέτος ζήτησαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ορίζονται μόνο Έλληνες διαιτητές στους αγώνες του.

Στους δύο, λοιπόν, με την ΑΕΚ, με τον πρώτο να γίνεται την προσεχή Κυριακή (14/4) στην OPAP Arena για την 5η αγωνιστική των play off, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι όντως Έλληνες οι διαιτητές αφού ο δικέφαλος αετός συναινεί με το αίτημα των Θεσσαλονικέων.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές, ανάμεσα σε ανθρώπους των δύο ομάδων δηλαδή, φέρεται να υπήρξε συνάντηση επί αθηναϊκού εδάφους και συμφώνησαν ότι στους δύο αγώνες τους δεν χρειάζεται να είναι ξένοι οι διαιτητές.

Από τη στιγμή, επομένως, που υπάρχει αυτή η συμφωνία, η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει Έλληνες διαιτητές, αφού συνηθίζει να ικανοποιεί τα αιτήματα των ομάδων όταν αυτές τα βρίσκουν σε ό,τι αφορά τον ρέφερι.