Άσχημα είναι τα νέα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο Ανέστης Αφεντουλίδης, παλαιμαχος παίκτης τόσο του δικεφάλου του βορρά όσο και της Καστοριάς, πέθανε σε ηλικία 83 ετών, με την ΠΑΕ να τον αποχαιρετά μέσω ανακοίνωσης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Άρη Καστοριάς το 1962 και το 1965 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 1970. Σε αυτά τα πέντε χρόνια ο Αφεντουλίδης, ο οποίος ήταν δεξιός εξτρέμ, έκανε συνολικά 205 συμμετοχές και πέτυχε 66 γκολ, με αποτέλεσμα να μνημονεύεται τις επόμενες δεκατίες ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας.

Το 1970 υπέγραψε στην Καστοριά όπου και παρέμεινε ως το τέλος της καριέρας του το 1976, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ όμως να μην τον ξεχνάει ποτέ και την ΠΑΕ να τιμά τη μνήμη του, μετά την είδηση του θανάτου, αναφέροντας τα εξής σε σχετική ανακοίνωση…

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Ανέστη Αφεντουλίδη.

Ο Ανέστης Αφεντουλίδης υπήρξε μέλος της γενιάς που έβαλε τα θεμέλια για την δημιουργία της μεγάλης ομάδας και υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον σύλλογο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Ανέστη Αφεντουλίδη.Ο Ανέστης Αφεντουλίδης υπήρξε μέλος της…

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Saturday, April 6, 2024