Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, θα νιώθει όμως σαν να παίζει στο ΟΑΚΑ αφού στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν 3.500 οπαδοί του.

Τα πράγματα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι, βασικά, απλά: Αν νικήσει στη Γερμανία απόψε (5/4, 21:30) και επικρατήσει και της ουραγού Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα θα είναι σίγουρα στην 4άδα και πιθανότατα στη 2η θέση. Θα έχει, δηλαδή, το πλεονέκτημα έδρας στα play off και θα είναι φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 για πρώτη φορά μετά το 2012.

Ο αγώνας με τη Μπάγερν, επομένως, έχει πάρει τη μορφή «τελικού» για τον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί του έχουν ξεσηκωθεί και ετοιμάζονται να βάψουν πράσινο το γήπεδο της γερμανικής ομάδας, η οποία είχε ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα και στους ομογενείς να προμηθευτούν πολλά και οι εκτιμήσεις, τελικά, κάνουν λόγο για παρουσία 3.500 οπαδών των Πράσινων στις εξέδρες του BMW Park, με την ομάδα του Αταμάν να νιώθει… σαν στο σπίτι της.