Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/4), τέσσερις μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό, τη Γαλατασαράι στον τελικό του Σούπερ Καπ της Τουρκίας και θα είναι ένα παιχνίδι… παρωδία, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ και η Fanatik.

Μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της με την Τράμπζονσπορ η Φενέρ είναι έξαλλη με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και ετοιμάζεται να το δείξει στον τελικό του Σούπερ Καπ. Εκεί όπου λογικά… δεν θα γίνει παιχνίδι.

Η Φενέρμπαχτσε, με δεδομένο ότι ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, ζήτησε αρχικά αναβολή του αγώνα με τη Γαλατασαράι και στη συνέχεια, αφού αυτό δεν έγινε δεκτό, ζήτησε ξένο διαιτητή. Αίτημα που επίσης δεν έγινε δεκτό.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να παραταχθεί η ομάδα Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ, με τη Fanatik να τονίζει ότι υπάρχουν τέσσερα πιθανά σενάρια πλέον και συγκεκριμένα τα εξής…

Σενάριο πρώτο, να κατέβει η Φενέρμπαχτσε με 9 παίκτες, ο οποίος είναι ο μίνιμουμ αριθμός που προβλέπει ο κανονισμός. Αμέσως μετά, με την έναρξη του παιχνιδιού, τρεις παίκτες θα «τραυματιστούν», η ομάδα θα μείνει με λιγότερους από 7 και αυτομάτως το ματς θα διακοπεί με τη Φενέρ να μην τιμωρείται.

Σενάριο δεύτερο, οι παίκτες θα επιδιώξουν να υπάρξουν τόσες αποβολές ώστε να μείνει η ομάδα με λιγότερους από επτά παίκτες και να διακοπεί ο αγώνας.

Σενάριο τρίτο, η Φενέρμπαχτσε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά την έναρξη, χάνοντας το ματς με 3-0 και περιμένοντας την τιμωρία της από την ομοσπονδία.

Σενάριο τέταρτο, η ομάδα Κ19 δεν θα κατέβει καν στον αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση η Φενέρμπαχτσε θα τιμωρηθεί με αποβολή από το κύπελλο και το Σούπερ Καπ της επόμενης σεζόν, γεγονός που δεν θα επηρεάσει σε κάτι τον σύλλογο πάντως αφού έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στο κύπελλο την επόμενη διετία.