Για μία ακόμη φορά, τρίτη για την ακρίβεια, μέσα σε λίγες μέρες η UEFA ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον οποίο αποθεώνει με βίντεο σε σχετική ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως «κάνει τα πάντα».

Ο 20χρονος αμυντικός είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του φέτος και ειδικά στο Europa Conference League πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας πετύχει μάλιστα και τρία γκολ. Δεν είναι τυχαίο, επομένως, το γεγονός ότι τον παρακολουθούν ευρωπαϊκές ομάδες, όπως δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι η UEFA ασχολείται συχνά μαζί του.

Το έκανε στις 20 Μαρτίου τονίζοντας ότι κάνει τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ, το έκανε στις 24 Μαρτίου μέσω ενός αφιερώματος τόσο στον ίδιο όσο και στον Γιάννη Κωνσταντέλια, το έκανε και τώρα με μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Europa Conference League στο Twitter.

Μια ανάρτηση στην οποία υπάρχει και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του φέτος στη διοργάνωση, γράφοντας το εξής: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κάνει τα πάντα».