Ο Μεσούτ Οζίλ έκανε μια χαρά καριέρα ως ποδοσφαιριστής ξεχωρίζοντας την τεχνική του και όχι για τη σωματοδομή του, τώρα όμως που έχει παρατήσει τα γήπεδα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, όπως δείχνει και το νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

Τον μάθαμε με τη φανέλα της Σάλκε, μετά πήγε στη Βέρντερ Βρέμης, ακολούθησε η μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και από εκεί πήγε στην Άρσεναλ, πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκία όπου φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, πριν κλείσει την καριέρα του ως παίκτης της Μπασακσεχίρ.

Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα, ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας και ξεχώριζε πάντα για την τεχνική του και για το πολύ αδύνατο κορμί του. Μετά το τέλος της καριέρας του, όμως, ο Οζίλ αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και αυτό γίνεται σαφές μέσα και από το νέο βίντεο που κυκλοφορεί.

Σε αυτό, ο πρώην ποδοσφαιριστής γυμνάζεται με βάρη και αυτό που προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το μπράτσο του, με το σώμα του να μη θυμίζει σε τίποτα, πλέον, αυτό του παίκτη που γνωρίσαμε στα γήπεδα και ο οποίος… δεν άντεχε ούτε ένα τζαρτζάρισμα.