Και ποιος δε θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία του τελικού του Champions League από κοντά; Να δει με τα ίδια του τα μάτια τη στιγμή, που οι δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης διεκδικούν το κύπελλο.

Διότι το να βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης, παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου από κοντά, είναι μια εμπειρία που ξεπερνά κάθε περιγραφή. Η ατμόσφαιρά του γηπέδου εκείνη την ημέρα είναι φορτισμένη με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε σφύριγμα του διαιτητή αναδεικνύει την ανατροπή των συναισθημάτων, καθώς οι κορυφαίοι αθλητές ανταγωνίζονται για τη δόξα και την κατάκτηση του τίτλου. Η αίσθηση της αγωνίας και της αδρεναλίνης όταν η μπάλα πλησιάζει στα δίχτυα, ή η χαρά που εξαπολύεται με κάθε γκολ, δημιουργούν ένα μοναδικό συνονθύλευμα συναισθημάτων.

Όταν είσαι μέσα στην αρένα, αισθάνεσαι ότι γίνεσαι μέρος του παιχνιδιού, Πρόκειται για μία ανεκτίμητη εμπειρία. Και πλέον έχεις τη δυνατότητα να τη ζήσεις και εσύ!

Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard σου δίνουν την ευκαιρία να τη ζήσεις από κοντά μεγάλη στιγμή του ποδοσφαίρου!

Κάνοντας χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard® ή της κάρτας Dual* της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, από 19 Μαρτίου έως και τις 21 Απριλίου, μπαίνεις στην κλήρωση και μπορεί να κερδίσεις ένα διπλό εισιτήριο για να ζήσεις το πάθος, την αγωνία και τη μαγεία που μόνο ο τελικός του UEFA Champions League μπορεί να σου προσφέρει. 

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί. Στο εισιτήριο του αγώνα περιλαμβάνονται, τα αεροπορικά εισιτήρια, οι μετακινήσεις καθώς και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Και στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη σε περιμένει για να σου θυμίζει την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία.

Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το εισιτήριό σου στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard ή την κάρτα Dual* από την Εθνική Τράπεζα. Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνεις, τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα βρίσκονται τη 1η Ιουνίου στο εμβληματικό στάδιο Wembley του Λονδίνου για τον τελικό!

Δεν έχεις Mastercard® ή κάρτα Dual*; Μην ανησυχείς!

Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Οι πιστωτικές κάρτες Mastercard® Silver, Gold, Black και η κάρτα Dual* από την Εθνική Τράπεζα είναι εδώ για να σου προσφέρουν ευελιξία στις συναλλαγές σου, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι, on line διαχείριση και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίσης, σε κάθε σου αγορά κερδίζεις πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, που μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ευρώ, σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!  

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League σε καλεί να ζήσεις τη μαγεία του από κοντά. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

* Αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr