Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με τον Κόντε, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Ντίαζ και τελικά η αναμέτρησή τους για τη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League έληξε ισόπαλη 1-1, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τη μάχη τους για αποφυγή του υποβιβασμού.

Η νίκη ήταν μονόδρομος για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και σκόραραν στο 5′ με προβολή του Καρέλη αλλά η εξέταση του VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Από εκεί και πέρα, οι Ηπειρώτες άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν και τελικά δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 25′ ο Ροσέρο έδωσε στον Σόρια και αυτός έκανε το γύρισμα για τον Κόντε που πλάσαρε όπως έπρεπε για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΣ είχε το προβάδισμα και στο β’ μέρος έδειξε ότι προτεραιότητά του ήταν να κρατήσει το σκορ και όχι να κυνηγήσει δεύτερο γκολ, με τους Αγρινιώτες, από την άλλη πλευρά, να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν και να έχουν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 65′ με το σουτ του Μαυρία που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 69′, οι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη αλλά ο Τζίνο είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ μετά το πλασέ που επιχείρησε και αμέσως μετά, στο 70′, ο Ντίαζ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μαυρία από δεξιά έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Κιάκος (78’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (87’ Ροζάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71’ Μπατίστ), Κόντε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (55’ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66’ Λομονάκο), Χατζηθεοδωρίδης (66’ Ντουάρτε), Χουάνπι (87’ Λιάβας), Καρέλης, Ντίαζ (87’ Μπακάκης).