Ο ποδοσφαιριστής Κουίνσι Πρόμες βρίσκεται σε φυλακή του Ντουμπάι για κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Ολλανδία και η Telegraaf έκανε αφιέρωμα στις συνθήκες κράτησης του.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοση telegraaf.nl, ο παίκτης της Σπάρτακ Μόσχας συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου όταν ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την προετοιμασία της ομάδας του. Οι αρχές της χώρας τού πέρασαν χειροπέδες τότε, γιατί συνεργάζονται με την αστυνομία της Ολλανδίας, κράτος στο οποίο αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, το 2020 καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι προς τον ξάδερφό του, ενώ κρίθηκε ένοχος σε έξι χρόνια φυλάκισης και για διακίνηση μεγάλης ποσότητας «σκληρών» ναρκωτικών.

Έτσι, μπορεί να ταξίδεψε στη Ρωσία για να αποφύγει τη σύλληψη, ωστόσο δεν γλίτωσε τελικά από τον νόμο, με αποτέλεσμα να είναι φυλακισμένος στο Ντουμπάι και να περιμένει να μάθει αν θα εκδοθεί στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μένει σε κελί με 20 τοξικομανείς, ενώ κοιμάται στο πάτωμα, λόγω έλλειψης κρεβατιών. Παράλληλα, δεν έχει επισκεπτήρια και μπορεί να γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Πλέον, περιμένει να εκδοθεί στη Μόσχα, όπου κατηγορείται για οικονομικές απάτες, αλλά δεν κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τη φυλακή.