Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Λέστερ στους προημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας και τη νίκησε με 4-2 χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς στο οποίο ξεχώρισε το… εκπληκτικό αυτογκόλ του Ντισασί, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι είχε αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Λονδρέζους, οι οποίοι έκαναν το 1-0 στο 13′ με τον Κουκουρέγια και στο 26′ ήρθε και στο 45′ ήρθε και το 2-0 από τον Πάλμερ. Όλα, επομένως, έδειχναν ότι θα ήταν ένα χαλαρό απόγευμα για την Τσέλσι αλλά δεν έγινε έτσι…

Στο 51ο λεπτό, σε μια φάση στην οποία κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε, ο Ντισασί στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα την έστειλε τελικά στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 62′ το 2-2 από τον Μαβιντιντί.

Παρ’ όλα αυτά, παρά το τρελό αυτογκόλ του Ντισασί και την ισοφάριση από τον Μαβιντιντί, η Τσέλσι κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με Τσουκουεμέκα και Μαντουέκε και να επικρατήσει με 4-2 παίρνοντας την πρόκριση για τους «4».