Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει αποφασίσει, ως γνωστόν, να φύγει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και όλοι θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένας οπαδός της Άρσεναλ, όμως, έκανε την προσπάθειά του για να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του και πήρε αποστομωτική απάντηση.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός συνειδητοποίησε ότι δεν έχιε νόημα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και συγκεκριμένα αυτό που ήθελε πάντα, με δεδομένο πως από μικρό παιδί ονειρευόταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

Το όνειρο, λοιπόν, του Μπαπέ αναμένεται να γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες, ένας θαυμαστής του όμως και παράλληλα οπαδός της Άρσεναλ προσπάθησε να του αλλάξει άποψη και να τον πείσει να υπογράψει στην αγγλική ομάδα.

«Έλα στην Άρσεναλ, θα σε προσέχουμε», είπε προς τον Γάλλο επιθετικό ο νεαρός, για να του απαντήσει αυτός: «Με τίποτα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση». Και όταν ο οπαδός ρώτησε «γιατί;», ο Μπαπέ απάντησε ότι «έχει πολύ κρύο εκεί».