Η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία με τον Έρικ Τεν Χαγκ θα διακοπεί με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Σερ Τζιμ Ράντκλιφ να έχει σημειωμένα τρία ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League και παράλληλα βρίσκονται στην 6η θέση της Premier League, την οποία δεν έχουν κατακτήσει ξανά μετά τη σεζόν 2012-13, η οποία ήταν και η τελευταία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο τους.

Στόχος του Ράτκλιφ, ο οποίος πριν λίγους μήνες αγόρασε μειοψηφικό πακέτο μετοχών του κλαμπ αλλά ανέλαβε να τρέξει την ομάδα, είναι να επιστρέψουν τα τρόπαια στο Όλντ Τράφορντ και φέρεται να έχει σχεδόν αποφασίσει την απομάκρυνση του Τεν Χαγκ στο τέλος της σεζόν, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρονται στους πιθανούς αντικαταστάτες.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, στη λίστα της Γιουνάιτεντ υπάρχουν τα ονόματα τριών προπονητών και προκαλούν έκπληξη. Πρόκειται για τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ που είναι ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, για τον Τόμας Φρανκ που είναι ο προπονητής της Μπρέντφορντ και για τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που είναι στη Μπράιτον και από τους τρεις είναι αυτός που μοιάζει σαν η πιο λογική επιλογή.