Ο Άρης εξέφρασε την επιθυμία του ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, να διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας ή στην AEL FC Arena, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να το σχολιάζουν λέγοντας πως αυτή τη στιγμή «δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο με αυτό το θέμα».

Η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων κάθε χρόνο για το πού θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου και όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί και τώρα αφού στον Άρη δεν θέλουν να επιλεγεί κάποιο γήπεδο της Αθήνας.

Επιθυμία τους, επομένως, είναι ο τελικός να διεξαχθεί είτε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Τούμπας, είτε στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην AEL FC Arena της Λάρισας.

Αυτές είναι οι δύο λύσεις που πρότεινε ο Άρης και το τι θα γίνει τελικά θα αποφασιστεί προσεχώς, στον ΠΑΟΚ πάντως δεν είχαν την παραμικρή διάθεση να ασχοληθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή με αυτό το θέμα καθώς προέχει ο αποψινός (7/3, 22:00) εκτός έδρας αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa Conference League.

«Δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο με αυτό το θέμα τώρα, το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τη Ντιναμό», ήταν το σχόλιο από την πλευρά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.