Η ήττα, με 3-0 μάλιστα, από τη Λεβερκούζεν άφησε τη Μπάγερν Μονάχου στο -5 από την κορυφή της Bundesliga και το κλίμα βαραίνει επικίνδυνα για τον Τόμας Τούχελ, με τη Bild να αναφέρεται στον Ζοσέ Μουρίνιο και να υποστηρίζει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει γερμανικά περιμένοντας πρόταση.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από τη Ρόμα και δεν αποκλείεται η απόλυση να είναι το πεπρωμένο και του Τούχελ στη Βαυαρία. Είτε πριν το τέλος της σεζόν, είτε όταν ολοκληρωθεί αυτή.

Επισήμως, βέβαια, στη Μπάγερν υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, η Bild όμως υποστηρίζει ότι υπάρχει και ότι δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Μουρίνιο αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το γερμανικό Μέσο, ο Special One είχε… φλερτάρει με τους Βαυαρούς και στο παρελθόν, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα τότε.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προχωρήσει τώρα, με τον Μουρίνιο να θέλει να προσθέσει και τον τίτλο του πρωταθλητή Γερμανίας στο βιογραφικό του, έχοντας ήδη καταφέρει να πανηγυρίσει σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.