Χαμόγελα επικρατούν στον Παναθηναϊκό και ο λόγος είναι η αποθεραπεία του Λούκα Βιλντόζα που έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος ακόμη και για τον αγώνα της Τετάρτης (31/1) με την Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αργεντίνος γκαρντ είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στον αγώνα της 7ης Ιανουαρίου με το Περιστέρι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την εκτίμηση των γιατρών να κάνει λόγο για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα. Από την πρώτη στιγμή, όμως, ο Βιλντόζα δήλωνε σίγουρος ότι θα επιστρέψει νωρίτερα και τα κατάφερε.

Ο Αργεντίνος, ο οποίος δεν άρχισε καλά τη σεζόν αλλά στη συνέχεια ανέβαινε συνεχώς, είναι πλέον στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και θέλει να παίξει στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, στον οποίο δεν αποκλείεται να είναι όντως στη 12άδα. Από εκεί και πέρα, το αν θα χρησιμοποιηθεί κιόλας ή αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή (2/2), με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, θα φανεί.

Σίγουρα, πάντως, είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του και αυτό έχει προκαλέσει χαμόγελα τόσο στον Αταμάν όσο και στους συμπαίκτες του Βιλντόζα.