Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι προπονητής της Ρόμα πλέον αφού το κλαμπ αποφάσισε και ανακοίνωσε την απόλυσή του λόγω της κακής πορείας σε όλα τα μέτωπα, αφού στο Coppa Italia αποκλείστηκε από τη Λάτσιο και στη Serie A είναι στην 9η θέση, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να του στέλνει μήνυμα συμπαράστασης μέσω των social media.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή με την ιταλική ομάδα έληγε στο τέλος της σεζόν και φαινόταν εδώ και καιρό ότι δεν θα του γινόταν πρόταση ανανέωσης. Οι Ρωμαίοι, όμως, αποφάσισαν τελικά να μην περιμένουν το καλοκαίρι και να διακόψουν άμεσα τη συνεργασία τους με τον Μουρίνιο, ο οποίος είπε «αντίο» στη μέχρι πρότινος ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Special One ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει με το τρόπαιο του Europa Conference League που κατέκτησε με τους Τζαλορόσι το 2022, γράφοντας: «Arrivederci Roma».

Σε αυτή την ανάρτηση, λοιπόν, έκανε σχόλιο μέσω του δικού του λογαριασμού ο Καρβαλιάλ, θέλοντας να στείλει μήνυμα συμπαράστασης. «Ένας γίγαντας θα είναι πάντα γίγαντας», έγραψε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

https://twitter.com/carloscarvalha2/status/1747250402137911490