Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει ο μέσος Σικίνιο, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ της χώρας. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Μπενφίκα, ομάδα στην οποία ανήκει και θα τον κάνουν δικό τους.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ που μπορεί να παίξει και πιο προωθημένος, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τις περιπτώσεις που κοίταξαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αυτή ήταν η πιο εφικτή, ενώ η επιλογή του παίκτη φέρει και την «σφραγίδα» του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Σικίνιο τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 16 συμμετοχές (1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Πέραν του Σικίνιο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν να αποκτήσουν ακόμη έναν κεντρικό μέσο, ενώ προσπαθούν να ολοκληρώσουν και την προσθήκη δύο κεντρικών αμυντικών. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα, ενώ συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την απόκτηση με δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο.