Η Ιντερ υποδέχθηκε τη Βερόνα για τη 19η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Serie A και τη νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Φρατέζι στο 93′ και άστοχο πέναλτι του Ανρί, για τους φιλοξενούμενους, στο 100′, με αποτέλεσμα να πάει στο +5 από τη Γιουβέντους που παίζει την Κυριακή (7/1) με τη Σαλερνιτάνα.

Οι Νερατζούρι ήθελαν τη νίκη για να πάρουν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα και έδειξαν έτοιμοι για να πάρουν μια εύκολη νίκη αφού άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Λαουτάρο μετά την ασίστ του Μχιταριάν. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ήταν καλοί και έδιναν το δικαίωμα στην Ελλάς, η οποία είναι σε κατάσταση διάλυσης λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, να παραμένει στο παιχνίδι. Και αφού παρέμενε, έδειξε έτοιμη να κάνει και τη ζημιά.

Στο 74′ ο Ανρί, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, κατάφερε με το γόνατο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 μετά το γύρισμα του Ντούντα από δεξιά, με την Ιντερ να πιέζει στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ και να το πετυχαίνει τελικά, από κοντά, με τον Φρατέζι στο 93′.

Η Βερόνα έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Λάζοβιτς είδε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρίες ζητώντας επιθετικό φάουλ του Μπαστόνι στη φάση του γκολ των Μιλανέζων, για να ακολουθήσει στο 99′ το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους μετά το μαρκάρισμα του Νταρμιάν στον Μανιάνι. Ο Ανρί, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο Μεάτσα.