Η βία των εφήβων και γενικά η εγκληματικότητα των νέων αποτελεί όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα για το Λονδίνο και η Άρσεναλ παίρνει πρωτοβουλία για να στείλει μήνυμα προς όλους, αλλάζοντας το χρώμα στη φανέλα της αφού επαναφέρει την καμπάνια «No More Red».

Τον Ιανουάριο του 2022, πριν δύο χρόνια δηλαδή, οι Κανονιέρηδες είχαν αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας ντυμένοι στα λευκά. Με αυτό τον τρόπο οι Λονδρέζοι ήθελαν να στηρίξουν την καμπάνια «No More Red», δηλαδή «όχι άλλο κόκκινο», θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του κύκλου αίματος στη βρετανική πρωτεύουσα λόγω της εγκληματικότητας των νέων.

Η φανέλα, είναι η αλήθεια, δεν είχε αποδειχθεί γούρικη για την Άρσεναλ αφού είχε χάσει και κατά συνέπεια αποκλείστηκε, αλλά τώρα θα τη φορέσει ξανά. Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα είναι ξανά ντυμένη στα λευκά για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ την προσεχή Κυριακή (7/1) για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, θέλοντας να στείλει ξανά μήνυμα κατά της βίας.

«Όταν θα σταματήσουμε να ανησυχούμε για το πού μπορούμε να περπατήσουμε, θα μπορούσε να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε το πού μπορούμε να πάμε», αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του στα social media το κλαμπ, το οποίο ανακοίνωσε ότι με λευκά θα αγωνιστεί και η γυναικεία ομάδα κόντρα στην αντίστοιχη της Γουότφορντ.